Anda pasti kenal siapa mereka .

Nak tak dapat subscriber macam mereka?

Wajah-wajah ini tidak perlu lagi diperkenalkan kerana mereka ialah Youtuber berjaya di Malaysia dan telah menjana ratusan ribu ringgit hanya dengan membuat video di Youtube dan subscriber mereka meningkat dari hari ke hari.
youtuber terbaik

Kita semua tahu konsep ini

Subscriber Banyak, View Banyak, Watch Time Naik = PASTI INCOME PUN NAIK !!

Youtube Pun Syorkan Untuk GUNA Youtube ADS

Promosikan Channel Anda

Fakta tentang Kursus Youtube ADS ini

  • Berhenti SUB4SUB

    Jika anda Youtuber yang masih melakukan sub4sub untuk menaikkan subscriber, anda berdepan dengan risiko channel anda ditutup oleh Youtube kerana melanggar Polisi mereka. Dengan Youtube ADS ini anda dapat tambah subscriber setiap hari dengan Targeted Setting yang saya akan kongsikan kepada anda.

  • Nak Monitise Cepat atau Tambah Watch Time

    Anda belum monitise? Youtube ads ini dapat membantu menaikkan subscriber dan watch time anda. Contohnya, apabila penonton sudah menyukai video yang diiklankan dan subscribe, sudah tentu dia juga akan menonton video-video kita yang lain, melalui itu watch time kita pastinya akan bertambah.

  • Nak Naikkan View

    Youtube ads dapat meningkatkan view pada video-video di dalam channel kita. Melalui algorithm Youtube, setiap orang yang melihat & menonton Video Iklan kita akan di anggap oleh youtube sebagai POTENTIAL Subscriber, jadi ia akan promosikan video-video kita di dalam homepage mereka.

  • Naikkan Engagement - Komen, Like, Share

    Youtube ads pastinya akan menaikkan jumlah Like, Komen, & Share pada video -video anda. Data ini akan membantu untuk menaikkan channel anda.

  • Follower yang Tulen

    Melalui Kursus Youtube ADS ini, saya akan share bagaimana untuk target audience yang tepat untuk channel anda. So, melalui itu anda akan dapat follower yang benar-benar meminati video dan channel anda.

  • Viral kan video anda

    Channel-channel kecil sukar untuk naikkan subscriber, dan view video kerana ditenggelami oleh channel yang besar. Bagi channel yang besar, video mereka senang untuk trending dan viral kerana follower yang ramai. Dengan Youtube ADS anda dapat meningkatkan potensi video untuk menjadi viral & trending.

Setting YOUTUBE ADS adalah berlainan dari jenis iklan google ads yang lain

Ketahui Rahsia & Teknik setting yang betul untuk dapatkan result yang maksimum

CARA BUAT YOUTUBE ADS


Ketahui RAHSIA setting TARGETED YOUTUBE ADS!

Data di bawah menunjukkan graf subscriber bagi channel baru: bulan (JAN-awal MAC) hanya kumpul 500 lebih SUBS saja. GRAF naik mendadak selepas saya settingkan Youtube ADS dengan Setting yang TARGETED dan BETUL, dari 500 lebih kepada 3000 lebih subscriber, modal dalam RM5/hari.

Testimoni

Apa kata mereka?

Ilmu yg saya rasa paling best

Brojep Share

Ilmu yg saya rasa paling best dalam kursus ni adalah cara kita nak target audience yang betul supaya orang yg tengok video kita tu adalah orang betul. Tak rugi beli.

Rupanya setting kat satu tempat ni ja

by Dogon

Sebelum ni saya setting kat semua tempat Audience, demographi, kat keyword.. Rupanya setting kat satu tempat ni je untuk yotube ads, lebih boombastic resultnya.. Terbaik teknik dari bro Tomy Sam.

Teknik yang simple & mantap

by Jai Ho

Pernah try buat google ads sbelum ni tapi stop sebab tak dapat result bagus. Nampak post dari sifuu Youtuber Terbaik terfikir nak try balik. Teknik yang di ajar memang mantap padu. Senang target subcriber yang betul2 minat video sya.

Rupanya senang je buat utube ads ni

by tascha

Thanks so much sudi share ilmu ni. Lama daa nak cari course cmni. cari kat udemy tapi tak ada yang specific ajar youtube ads, lagipun harga agak mahal kat situ. Video yang simple tapi jelas. Bravo Tomy Sam. Looking forward more course from you..

ini BUKAN ebook TAPI video tutorial

yang Lengkap, DETAILS & Anda boleh menontonnya Berulang KALI, Bila Saja, & Tiada HAD TEMPOH, Hanya Bayar SEKALI.

Saya juga ada  FB GROUP khas untuk anda bertanyakan soalan dan guide anda untuk jadi youtuber. 

Soalan yang sering ditanya

  • Saya hanya menggunakan handphone, boleh tak buat youtube ads dengan handphone saja?

    Ya boleh. Anda boleh membuat Youtube ads dan ikut tutorial yang diberikan tapi anda perlu gunakan google chrome & tick dekstop view dalam settingnya.

  • Apakah ada had tempoh untuk saya login dan menonton video?

    Tidak ada had. Anda cuma perlu membayar sekali sahaja dan boleh menonton selamanya. :)

  • Adakah ini sesuai untuk channel yang belum (monitise) tak sampai 1000 subscriber & 4000 Jam?

    Ya. Youtube ADS adalah sangat sesuai untuk setiap channel yang ada dalam Youtube. Kerana tujuan utube ads ini adalah untuk kita iklankan video kita kepada orang ramai agar dapat membawa mereka untuk menonton video-video kita yang lain di dalam channel kita, melalui itu, Subscriber, Watch Time, View & engagement juga bertambah.

  • Bagaimana cara pembayaran?

    Anda boleh membayar secara online transfer, CDM, Paypal, debit & Kredit kad.

Harga Pre-Promo RM25 daa TUTUP.

Jangan Terlepas harga PROMO baru ini!!

Jangan Terlepas!

Jadilah yang terawal memiliki RAHSIA HEBAT ini. Dilengkapi dengan video tutorial step by step yang senang di ikuti cara membuat youtube ads dan SETTING yang BETUL.

Pengajar

Professional dalam Multimedia Design & Media Marketing

Instructor

Tomy Sam

Merupakan anak kelahiran Sabah dan sekarang sedang bekerja sebagai Digital Marketing Multimedia Designer di Petaling Jaya, Selangor. Dia sudah terlibat dalam bidang ini selama 9 Tahun. Dia juga pernah terlibat di dalam bekerjasama dengan beberapa penerbit lagu dan filem tempatan di Sabah dalam pemasaran media.

Course curriculum

  • 1

    Pengenalan & Step awal Youtube ads

    • Hello Semua

    • 1.0 Kenali jenis Ads yang sesuai untuk channel anda

    • 2.0 Step 1: Cara Buat Research

    • 3. Perkara yang Jangan anda buat dalam iklan

    • 4. Ciri video yang baik untuk iklan anda

    • cara Youtube ADS boleh tambah watch time channel anda

    • Ciri Thumbnail Berkesan untuk Video anda

  • 2

    Cara Buat Youtube Ads & Setting yang betul

    • 5. Cara buat Youtube Ads

    • 5.2 Cara buat youtube ads ke-2

    • 6. Rahsia Setting Youtube Ads yang berkesan

    • 7. Cara Schedulekan Iklan anda

    • 8. Perkara tambahan dalam google ads yang perlu anda tahu

    • 9. UPDATE 1 - Cara Scaling ADS anda untuk kurangkan kos & dapatkan Result yang baik

    • DAA SIAP TENGOK SEMUA?? SEKARANG NAK BUAT APA?

    • TIPS cara nak buat video yang baik dan menarik.

Dapatkan Rahsia Youtuber PRO ini

Jangan miss out peluang ini, sebelum ramai orang yang buat. Jadilah orang yang terawal!
Cara buat youtube ads

Review Terbaru

5 star rating

Review

HEERRY BELLY

Penyampaian sangat baik dan mudah di fahami. Perkongsian ilmu juga di berikan berkaitan dengan video recommendations oleh pihak youtube.

Penyampaian sangat baik dan mudah di fahami. Perkongsian ilmu juga di berikan berkaitan dengan video recommendations oleh pihak youtube.

Read Less
4 star rating

Teknik Youtube Ads Tomy Sam Terbaik

Izzul Syazani

Saya suka video pengenalan youtube ads ni terutama Teknik Research dan Teknik Thumbnail Terkini. Direct & simple daripada pengalaman Tomy Sam sendiri. La...

Read More

Saya suka video pengenalan youtube ads ni terutama Teknik Research dan Teknik Thumbnail Terkini. Direct & simple daripada pengalaman Tomy Sam sendiri. Lagi satu Tomy susun content video ni dengan baik untuk pastikan pelajar boleh faham flow funnel youtube ads

Read Less
5 star rating

TERUJA!

MUHAMMAD AKMAL BIN WARIMIN

Saya sebagai pemula sangat gembira dengan pembelajaran seperti ini. Mudah dan senang untuk faham.

Saya sebagai pemula sangat gembira dengan pembelajaran seperti ini. Mudah dan senang untuk faham.

Read Less
5 star rating

Betul2 terbaik punya

Redza Roham

Memang betul2 TERBAIK!!!! Saya suka saya suka :D

Memang betul2 TERBAIK!!!! Saya suka saya suka :D

Read Less
5 star rating

berbaloi gila video tutorial youtube ads nih

MOHD AMIR IZZAT

satu ilmu yang saya x pernah tahu sebelum ini, memang sempoi

satu ilmu yang saya x pernah tahu sebelum ini, memang sempoi

Read Less
5 star rating

Youtuber terbaik

Shahril Nizam Ramli

Sangat membantu bagi youtuber baru...dan dapat banyak iLmu yg berguna untuk menjadi youtuber yg berjaya dimasa akan datang

Sangat membantu bagi youtuber baru...dan dapat banyak iLmu yg berguna untuk menjadi youtuber yg berjaya dimasa akan datang

Read Less

Testimoni


Dengan Youtube ADS anda pasti akan dapat SUPPORTER yang betul dan menyukai video anda